X

SPLINTER, in de politiek

SPLINTER CHABOT GIDST DOOR DE HAAGSCHE JUNGLE
Politiek suf? Echt niet! Politicoloog en rasoptimist Splinter Chabot laat in het nieuwe AVROTROS-programma ‘SPLINTER, in de politiek’ zien dat politiek ook leuk kan zijn! In zes afleveringen gidst de 22-jarige Splinter de kijker door de Haagsche jungle. Van het Torentje tot de geheime gangen van het Binnenhof; Splinter opent deuren die normaal gesloten blijven. Hij bezoekt de politici ook juist op momenten dat ze echt zichzelf zijn. Zo gaat hij kranten lezen in het café met Mark Rutte, joggen met Rob Jetten en yoga beoefenen met Sylvana Simons. Tijdens zijn expeditie spreekt hij met politieke grootheden, sluwe spindoctors, gevierde journalisten en bekende actievoerders. Wat doet macht met je? Kun je jezelf zijn in de politiek? En kent het Binnenhof nog idealisten? ‘SPLINTER, in de politiek’ is vanaf vrijdag 8 februari om 21.15 uur bij AVROTROS op NPO 3.